Wij willen onze klanten het gevoel geven dat zij niet alleen staan in hun dagelijks beheer van hun zaak en steeds een antwoord kunnen geven op de snel veranderlijke en evoluerende markt.
Dit binnen de activiteiten van ons kantoor.
Binnen de organisatie wordt aandacht gegeven aan VIER kernwaarden:

1. Communicatief: wij delen onze kennis en informatie met u die betrekking kan hebben op uw activiteiten door u per E-mail of onze website actueel op de hoogte te houden, maar blijven het meeste belang hechten aan het persoonlijk contact om uw dossier te bespreken, en dit op het ogenblik dat het u past.

2. Professionaliteit: door onze jarenlange ervaring, kennis van de diverse interne specialisten die lid zijn van de professionele beroepsverenigingen en de interne en externe seminaries die worden gevolgd om actueel op de hoogte te blijven staan wij met oog voor detail steeds klaar in elke situatie.

3. Geïnteresseerd: wij willen betrouwbaar, objectief en neutraal advies verlenen door uw zaak en leefwereld te kennen en te begrijpen, informatie die u zeker gepassioneerd aan ons zal willen vertellen.

4. Flexibel: u kan ons alles vragen, van algemene oplossingen tot gespecialiseerd maatwerk, maar ook op vlak van bereikbaarheid passen wij ons aan en kan een bespreking op kantoor of ter plaatse.
Bent u opgestart als natuurlijke persoon of vennootschap, u wordt dagelijks bijgestaan om uw wettelijke verplichtingen te vervullen op fiscaal en administratief vlak. In deze taak willen wij vooral voor de KMO en vrije beroepen, onze doelgroep, een actief kantoor zijn. Er wordt niet alleen verwerking gedaan van de documenten en ondersteuning gegeven wanneer er wordt om gevraagd, maar de nodige inzet getoond om het dossier constant analytisch en kritisch te bekijken en de klant te adviseren of te informeren waar nodig.